Ja, så upplever jag Växjö

I bakgrunden läser man Växjö starkt. Ja, så upplever jag Växjö. Som en stark kommun som har utvecklats enormt mycket de senaste 16 åren. Under Alliansens tid tror jag att alla har kunnat uppleva en otrolig anda där allt var möjligt, och där Växjö utan tvekan varit en viktig del av landets utveckling. Självklart finns alltid problem, utmaningar och önskemål att bli bättre och så ska det vara! Den perfekta världen finns inte, inte heller är Status quo ett önskvärt tillstånd!

Sofia Stynsberg som är på bilden med mig vill gärna få din röst i Riksdagsvalet och jag hoppas att du/ni kan tänka på mig när det gäller valet i kommunen och regionen.

När vi kampanjade igår lördag i vår lokal på Storgatan träffade vi många Växjöbor, som kommer fram för att heja men också kommer med massor av frågor, synpunkter, idéer och kritik. Så underbart att jobba för dem och försöka hjälpa till så att alla vi i kommunen och i Kronoberg kan ha det lite bättre!