Kungliga Kronobergs regementes Marsch

Idag följde jag Therese när Kronobergarna spelade på Birkas äldreboende. Jag hjälpte till med det tekniska (bara en liten del)… Fantastisk att kunna uppleva glädjen från våra äldre!

Corona gör att vi måste tänka om kring hur vi ska fortsätta vårt samhälle, inte enkelt men nödvändigt. För min del har en punkt varit väldigt klar iallafall, mindre individualism och mer samarbete. Tillsammans genom att bidra med våra bästa idéer och talanger kan vi bygga vidare, utan den lilla delen har vi inte en bra framtid framför oss.

Humanismen har alltid varit en del av mig, min utbildning och uppfostran… mer humanism, vi måste globalisera humanismen.

Kungliga Kronobergs regementes Marsch… Med den marschen ska jag vandra vidare från mitt jordiska liv. Det är bestämt för länge sedan!!