Mitt land, Sverige 

Mitt land, Sverige. Idag firade vi nationaldagen i Växjö i Linnéparken. Therése var dubbelt inblandad. Först som trumpetare och sedan som kommunal tjänsteperson som fixade utdelning av flaggor till nya svenska medborgare.

Musiken var fantastisk med Viktoria Tolstoy och Christoffer Dominique som sjöng och spelade med Kronobergarnas Musikkår!

Jag har bott 21 år i Sverige, varav 16 år som svensk medborgare, mitt liv präglas av allt som alla säger är typiskt svenskt. Men fortfarande frågar folk om jag längtar hem…

Jag känner mig lyckligt lottad över att ha två kärlekar i mitt liv, Chile och Sverige. Men idag skålar vi för Sverige.

Bilden tog jag idag på den fina scenen i vackra Linneparken. Så glad att ha varit med som politiker i Alliansen att fatta beslutet om att bygga denna scen, som trots att den var ifrågasatt nu visat sig vara väldigt uppskattad och ha stor betydelse för kulturlivet i Växjö. Idag har den dessutom en särskild betydelse då jag kunde se Therese spela tillsammans med proffsiga musiker och Viktoria Tolstoy på scenen.

Här hittar ni två låtar från idag med Viktoria Tolstoy https://fb.watch/dtSPiGcDU6/