På Campus Ljungby

Sista mötet för året blev hos Campus Ljungby, när styrelsen hade sammanträde för att bland annat fatta beslut om budget 2023 och diskutera verksamheten, möjligheter och utmaningar! Vilken fin och viktig verksamhet som bedrivs!!

Campus Ljungby är ett utmärkt exempel på samverkan och samarbete mellan det offentliga, akademin och näringslivet! Nyfiken på Campus Ljungby? I kommentarsfältet finns länken till info om dem.

Magnus Gunnarsson, min vän och kollega i Moderaterna, men framförallt en framgångsrik kommunstyrelseordförande leder arbetet i styrelsen för Campus Ljungby. Det kommer att vara en otrolig och lärorik resa för mig att sitta i styrelsen som representant för regionen och det arbete som vi gör inom den regionala utvecklingen. Det här är bara bra!!

Idag hade jag också möjligheten att ha tid för mig själv, lyssna på musik och reflektera genom att åka med Länstrafiken Kronoberg. Enkelt att köpa biljett i appen, en trevlig och lugn chaufför gjorde det hela till en trevlig resa!

Hampus

Nu är det familjen som gäller de kommande dagarna och förbereda nyårsfirandet där jag står för hela menyn, men inte desserten, det är Ellinor som fixar den!