Tacksam att få känna den känslan

Jag är en sådan person som alltid brukar lägga till några trevlig ord för att visa uppskattning, uppmuntran eller positiv feedback. För mig är det så viktigt att göra detta, oavsett om det gäller politiken, i föreningarna där jag är med, till mina vänner eller till min familj. Jag försöker alltid visa att jag ser alla andra.

Igår fick också jag uppmärksamhet och jag är glad att min grupp, med Ida Eriksson som gruppledare gav mig en liten present för att uppmuntra mig att jag är en av tre som har varit med på samtliga möten som är kopplade till mina uppdrag. Tacksam att få känna den känslan att man ser mig. Skön känsla som behövs i dessa mörka tider!

Saturnus glögg i samarbete med Mackmyra. Spännande!

Tack till min grupp. Mitt engagemang och vilja att jobba i politiken finns i Kronoberg, jag jobbar och kämpar för att vi ska bygga ett starkare Kronoberg, för kronobergarnas bästa!!