Chefsdagen i Region Kronoberg

Jag hade äran att presentera mig framför alla chefer i vår organisation och prata lite om den verksamhet som jag är ordförande i, den regionala utvecklingsnämnden.

Dagen började med årskrönikan från 2022 där vi kunde konstatera allt bra som händer i våra verksamheter, men också vilka utmaningar vi har haft på vägen. Hoppas att all den informationen kan göras tillgänglig, bra om så många som möjligt kan få se en sådan överblick av det som har hänt i Regionen!

De som var där från Alliansen utöver mig var Mikael Johansson (M), Anna Zelvin (KD) och Carina Bengtsson (C). Alltid trevligt att träffa mina kollegor in action!

Vi svarade på frågor om budgeten, om Regionen idag och inför framtiden, specifika frågor om verksamheten, etc. Bra dialog.

Våra chefer är viktiga, att bygga upp ett bra ledarskap i alla delar av vår organisation är A och O. Tillit, engagemang, beslutsamhet, samarbete, förtroende och glädje är några av ingredienserna för ett riktigt bra recept!

Våra medarbetare är den viktigaste resursen, självklart ska vi vara ödmjuka, vi ska lyssna och vi ska agera. Alla har och strävar mot samma mål, att leverera det bästa möjliga till Kronobergarna!