Ett starkare Kronoberg är målet

Det är med stor ödmjukhet och glädje som jag tar emot det förtroende som den regionpolitiska gruppen visat mig. Jag har valts att leda den regionala utvecklingsnämnden som ordförande den kommande mandatperioden. Det är ett uppdrag jag fått prova på under hösten då den förre ordföranden lämnade regionen för Riksdagen efter valet, och som verkligen gett mersmak och energi.

Utöver detta valdes jag idag in i regionstyrelsen och dess arbetsutskott samt ordförande i Grimslövs Folkhögskola.

Att nu kunna jobba med regionpolitik känns spännande och roligt. Jag kommer göra mitt bästa för att driva utvecklingsfrågorna för ett starkt, hållbart och levande Kronoberg.

Att dessutom få göra det i det bästa teamet, med Mikael Johansson i ledningen, bredvid alla mina kollegor/vänner i den regionpolitiska gruppen är självklart extra roligt och inspirerande.

Vi jobbar för Kronobergarnas bästa, vi jobbar för ett ännu bättre Kronoberg.

Avslutningsvis kan jag inte undgå att lämna några ord till de som gett mig förutsättningar att lyckas i mitt liv. I denna stunden tänker jag på min mamma och min pappa. Min mamma har redan lämnat oss och min ledsna pappa kämpar mot alzheimer, långt ifrån mig, på andra sidan jorden. Jag är så tacksam för allt de gett mig, och saknaden är särskilt stor en dag som denna, då jag gärna hade velat dela min glädje med dem!