Samarbete med stort hjärta

Igår var jag inbjuden till Östers IF:s festliga gala, för att fira Östers lyckade säsong. I egenskap av ordförande i Växjöbostäder var jag inbjuden för att motta priset för Årets samhällsinsats 2022 som tilldelades Växjöbostäder för vårt samarbete med Öster och kvartersfotboll i våra bostadsområden. Det var roligt att vara på plats tillsammans med Adela Sejdija från vår bostadssociala grupp.

Det är med stor glädje jag konstaterar att det arbete som jag verkat för i bolaget genom att lyfta fram vikten av bolagets bostadssociala arbete, ger resultat.

Det arbete som bostadssociala gruppen i Växjöbostäder bedriver, inte minst för barn och unga i våra bostäder, i nära samarbete med lokala föreningar är verkligen lyckat.

Östers IF genom sitt sociala engagemang i Öster i samhället är verkligen en aktör att räkna med och deras arbete för sociala insatser, ungt ledarskap och en meningsfull fritid imponerar!

Precis som jag nämnde i mitt tacktal på gårdagens gala; för att bygga ett starkt lag krävs det ett bra team, men framförallt ett stort hjärta. Det har både Öster och Växjöbostäder!