Fars dag i Chile

Killen på bilden är min pappa, en man som jag är stolt över. Min pappas liv har alltid varit en historia om hur man kan utvecklas i livet utan att samhället är där för att stötta dig. Min pappa började jobba när han var 9 år, bara där kan man förstå att han inte hade det så enkelt.

Alltid kan det bli bättre. Min pappa trodde inte att hans barn skulle plugga på universitetet, han var övertygad om att vi skulle ha det bättre i livet än han själv hade det under sin barndom/ungdomstid. Där hade han fel… Han fixade så att hans barn alltid kunde få den bästa möjliga utbildningen, alla hans tre barn är professionella och har pluggat på universitet.. Jag fick verkligen allt när jag var liten.

Jag älskar min pappa! Han är en enkel man som alltid har varit korrekt, med honom lärde jag mig att alltid agera rätt, göra rätt för mig och att i livet är det möjligt att nå allt om man jobbar. Vänta aldrig på att någon annan ska fixa saker och ting för dig, du har två händer och ett huvud… Det räcker gott för att klara dig i detta liv. Jag tycker att han har rätt, jag har själv provat den vägen och den fungerar verkligen.

Te amo papá. En el Día del padre te saludo con un beso gigante, un abrazo enorme y con amor infinito! Estoy orgulloso de ti.