Jag älskar dig

Love. När jag träffade Therese blev jag kär direkt! Efter några timmar visste jag att hon var den person jag ville leva mitt liv med. I Chile hade vi ett fantastisk år tillsammans där vi levde livet på riktigt!! Fest, resor, god mat… och mycket kärlek!

Samboliv. Vi blev sambo i Chile och byggde vårt första hem tillsammans. Vi köpte några träbitar och min pappa fixade ett riktigt bord. På bilden kan ni se när vi hade vår första middag i vår lägenhet… Fruktlådor var våra möbler. Vi har verkligen byggt ett liv tillsammans från grunden!

Inte alltid lätt. Att vara gift och leva tillsammans är inte alltid bara roliga stunder, ibland kan det vara tuff! Therese har haft ett otroligt tålamod och hon har alltid stått vid min sida, hon uppmuntrar mig och gör att jag kan lugna mig. Hon vet precis vad jag behöver i rätt stund!

Tack älskling. Jag har bara kärlek till dig Therese! Du är allt i mitt liv och att se dig varje morgon gör att min dag alltid blir bra!

Jag älskar dig, du äger mitt hjärta, tillsammans i evighet! Grattis på vår bröllopsdag!

Te amo, eres dueña de mi corazón, juntos por las eternidades. Feliz aniversario de matrimonio!