Många roller i mitt liv

Förtroende. Jag har många roller i mitt liv där många av dessa innebär att ta hand av det förtroende som jag har fått av människor, oavsett om det handlar om uppdrag i en politisk organisation eller i en förening, för att utveckla, förbättra och förvalta. Jag är stolt över det!

Att ta ansvar. Det är inte enkelt i alla lägen att administrera balansen mellan de önskemål som människor har i relation till de behov som kan finnas i organisationen. Ibland tar man tuffa beslut som gör att många blir arga eller besvikna, men varje gång när man fattar ett sådant beslut, är det alltid med tanke på hur vi kan göra det bästa för majoriteten, att det blir långsiktigt och att det blir bättre! Där ligger motorn i mitt arbete; hur kan vi göra det bättre för Växjöborna (om det handlar om politiken), hur kan vi göra det bättre för klubben (om det handlar om Växjö Ravens) eller hur kan vi ha bättre tillsammans (om det handlar om familjen)?

Baksätet. Att tycka till och dela med sig av sina tankar, idéer och funderingar är det bästa jag vet! Jag gillar människor som bidrar! Att sitta i baksätet är ok om du inte vill ta ansvar, det är ok om du vill tycka till därifrån men alltid bra att det sker i en positiv anda.Ha en riktigt fin helg… Och gör precis det som du tycker är kul!