Idag har jag gråtit

Vilken upplevelse jag fick uppleva idag när Grimslövs folkhögskola hade sin julavslutning. Vilken ära att hålla tal under en magisk stund!

John Martin, Ylva, Jocke och Göran gjorde en strålande julkonsert i Skatelövs Kyrka. Den magiska kombinationen av pianot, trumpeten och två fantastiska röster gjorde att julen kunde upplevas på en helt annan nivå.

Inramningen av konserten med den vita snön i bakgrunden, en sol som var mer levande än på länge och studenter, personal och boende i området gjorde att denna dag blev till den bästa på hela året, utan tvekan!

John Martin tillsammans med sin familj har gjort detta under 27 år, och det är en vintrig tradition för deras familj, då börjar julen för dem! Vilken generositet att dela med sig av sin talang med andra!!

Under O, Helga natt kunde jag inte hålla mig och några tårar rann från mina ögon. Det var en stund som gjorde att jag tänkte på mina nära och kära, reflekterade om mig, mitt liv och min väg. Kyrkan och musiken gör alltid att jag blir lite extra känslig.

Tack Grimslövs folkhögskola för en otrolig och underbar julavslutning!