Igår var en händelserik dag i svensk politik

Många har gjort sina analyser och allmänheten har fått se vad några partier har gjort med politiken på riksnivå. Därför tänker jag inte lägga till något om det, utan jag fokuserar på framtiden!

Sverige är ett underbart land, där vi kan utvecklas som människor på ett riktigt bra sätt, därför är det så viktigt att vi tar hand om det och är kapabla att inse hur verkligheten ser ut och hur några akuta problem hotar vår utveckling och vårt välstånd.

Kriminaliteten, arbete och integration/segregation är frågor som måste tas på allvar.

Att människor skjuts på öppen gata, att människor inte går till jobbet och istället lever på bidrag och att man bygger parallella samhällen där språket, värderingar och beteende inte är viktiga, är ett problem. Inte för några få, utan för hela samhället.

Jag ska jobba hårt för att Sverige ska få en ny regering, för att Sverige ska få ordning, därför behövs Moderaternas, för att vi har den politik som Sverige akut behöver. Att vi vann budgetomröstningen och att det är vår budget som ska gälla 2022 är bra, men den stora viktiga delen är att en borgerlig regering måste komma på plats för att på riktigt genomföra de reformer som Sverige förtjänar!

Du är viktig i det hela. Har du tänkt engagera dig politiskt? Gå med i Moderaterna så att vi tillsammans kan jobba för att få ordning på Sverige, genom att Ulf Kristersson blir statsminister!