Jag är så tacksam för er hjälp

Jag och mina kollegor har jobbat hårt varje dag för att Växjöborna ska få en bättre kommun, och det har vi gjort tillsammans med Växjöborna, självklart!

Jag samarbetar varje dag med mina vänner/kollegor inom Växjö eller i Region Kronoberg, men det är också så att jag har byggt upp ett team av professionella omkring mig. Samarbetspartners som är specialister inom sina respektive områden. Jag gör mycket av det kommunikativa arbetet, oavsett om det är digitalt, print, text eller rörliga bilder, men helheten är ett starkt arbete tillsammans med mina partners.

Jag är så tacksam för er hjälp, engagemang och vilja att alltid leverera bättre och bättre! Jag behöver inte nämna er, ni är där och ni vet hur viktiga har ni varit för mig och mitt arbete.

Nu är det i princip en dag kvar till valdagen, ta del av vårt material, passa på och lämna dina synpunkter eller ställ dina frågor till våra politiker. Du är viktig och det är bara du som avgör hur Växjö kommun, Region Kronoberg eller riket ska styras. Självklart hoppas jag på din röst.

Rösta för Moderaterna den 11 september!

Ⓜ️🧡VÄXJÖ

Vi har rätt recept för Kronoberg