Slut!

Nu har vi röstat klart i Sverige. Dags att komma tillbaka till ett normalt liv.

Jag kommenterar inte andra partiers resultat. Konstaterar bara att jag gratulerar alla som har fått någon typ av framgång och lider med de som har backat.

Nu kommer mitt liv tillbaka, till exempel använder jag nu återigen civila kläder och den moderata uniformen stannar hemma. Helt otroligt att jag i princip bara har haft på mig två typer av tröjor. En blå med den moderata loggan, och en blå med moderatloggan, hjärta Växjö och mitt namn på. I familjen är de glada att jag nu är som alla andra igen!

Det var en intensiv valrörelse. Som valledare är jag bara tacksam för allas engagemang, alla som hjälpte till, och alla samarbetspartners som bidrog under vår kampanj!

Jag vill vara tydlig:
Allt bra och underbart som vi gjorde är tack vare ert arbete. Om det har funnits något som inte har fungerat är det bara jag som är ansvarig.

Som vanligt tar jag massor av fina minnen med mig, jag har utvecklats och lärt mig otroligt mycket, av mitt arbete och från alla mina kollegor/vänner. Att jag har fått möjligheten att leda arbetet har varit en ära. Tack för allas hejarop och den superfina uppmärksamhet som jag fick från gruppen på valvakan! Det blev till en av de finaste händelserna i mitt politiska liv! Jag är så tacksam för det stöd och uppbackning jag fått under hela denna resan!

Nu är det mycket som händer och jag kommenterar inte det, jag är inte involverad på något sätt så jag vet ingenting.

Idag vaknade jag 05:50 och kunde gå ner till gymmet. Skönt att livet kommer tillbaka. Snart får jag fira helg med familjen där jag kommer att kunna vara med dem hela tiden… En enkel grej som känns lyxig!