Korvar från Berkvara

Helgen började med en trevlig fredagskväll med Therese där vi satt framför TV:n och tittade på Bäst i test. Nikki Amini är min favorit! Gillar smarta tjejer som är roliga och kan skratta åt sig själva!!

Mycket musik och några drinkar. Med Therese brukar vi spendera tiden med samtal, om gamla minnen men också om framtiden. Sommaren är närmare för varje dag och det är lika bra att börja planera!

Vi firade också lite att vår nya balkong som levererats av Balco är på plats. Vår förening bestämde att alla lägenheter skulle få nya balkonger, med det sagt fick vi 80 cm extra… Nu är känslan att vi fick ett rum till.

Idag lördag var vi på stan för att köpa nya kuddfodral till soffan i lägenheten i Halmstad. Jag gillar Halmstad centrum. Trevliga affärer med olika utbud. Tror att jag hittar mer grejer här än i Växjö centrum. Parkera framför biblioteket är ett måste… Så fint med vattnet!

Gick in på affären ”La Barcelonesa”. Köpte pasta och tomatsås. Lagade dessa ingredienser tillsammans med korvar från Berkvara. Köpte i december en otroligt fin låda från Nils Posse på en Rotaryaktivitet, julauktion. Vildsvinskorvar som levererade en otrolig smak… Så fint kött, så fin middag det blev!

Nu väntar jag på qualifying. F1 och dags att se Alonso igen, förhoppningvis gör han en otroligt stark tid!

Imorgon kör vi hem på eftermiddagen för att hinna komma till Rottne, på Rottnegården har vi i Moderaterna Växjö norra årsmöte. Jag ska fortsätta som ledamot. Vilket starkt lag vi har i M-norra!! Samhällsföreningen kommer för att berätta om deras verksamhet men också för att lyfta fram aktuella frågor. Vi bjuder på smörgåstårta från Cafeboden i Rottne… Fasen vad gott!! Mats är bra!