Livet, arbete och vänner

Sista veckorna har några tråkiga grejer inträffat som gör att jag funderar över livet. Jag är otroligt tacksam över hur jag har det i detta liv, med alla möjligheter som finns men framförallt med min familj här i Sverige. Min fru och mina barn. Allt som jag gör och kämpar för i mitt liv har sin grund i dem!

Ofta hör jag från mina närmaste att jag jobbar för mycket och att det är bra att ta det lugnt ibland, och ja, jag förstår vad mina vänner menar, men i mitt liv allt handlar om passion för det som jag gör… Oavsett om det handlar om jobbet, föreningen eller en tur med båten. Passionen finns alltid hos mig! Ge 100% i alla lägen!

Igår träffades många personer för minnesstund av en riktigt fin människa som var en person att lita på, intressant att lyssna till och som alltid hade en minut för att lyssna och bolla tankar. Magnus Jisborg. Varje gång man säger adjö till någon som lämnar det jordiska livet och vandrar vidare går mina tankar till hur jag kan vara en bättre människa och hur kan jag njuta ännu mer av livet tillsammans med dem som jag älskar, min familj och mina vänner. Det är alltid värt att reflektera över det!