Mot Norrköping

Norrköping. Resan började 7.50 när pigga moderater hämtade upp mig vid Icon huset. Energin är på topp hos oss. Nu ska vi träffa kollegor från andra delar av riket.

I bilen pratar vi om allt, kriget, demokrati, partiarbete, cykeln som någon tjuv stal, elbilar, att tanka med gas, etc. Det är givande på alla sätt och vis! Jag åker med Simon, Marcus och Roland. I den röda bilen som följer oss sitter Andreas, Anna och Tage. Vi är ett starkt team!

I Region Kronoberg jobbar vi hårt för att behålla det förtroende som vi har fått från väljarna, och hoppas att tillsammans med Alliansen i Region Kronoberg ska vi återigen kunna bilda majoritet.

Min vän, kollega och regionstyrelsens ordförande, Mikael Johansson har beskrivit det väldigt bra det som vi har lyckats med under den innevarande mandatperioden:

Vi har lyckats med att minska köerna i vården, samtidigt som utmaningar kring personalfrågor finns kvar, oavsett att vi har anställt fler personer i vården. Vi är på rätt väg, vi har det rätta receptet för Kronoberg.

Jag är på plats 10 på Regionens lista. Jag är en del av ett starkt team!