Pappa och dotter på kampanj

Igår var det en rolig dag. Allt började med frukost där regionen och förbundet tillsammans går igenom tillsammans för veckan som kommer. Det gjorde vi förra valet och vinnande koncept gör vi om, enkelt! Därefter spelade vi in Växjöpodden med Anna, Pernilla och Ulf. Avsnittet har som rubrik – Var är Magdalena? Lyssna på det.

Därefter redigering av avsnittet, designarbete framför datorn samt planering av många olika aktiviteter som kommer inför valrörelsen. Intensiva timmar där jag hittade en stund för en dejt med min fru på regionhuset där vi kunde äta lunch tillsammans. Vi planerar också familjelivet. Effektivitet med Therese som tycker att jag lever i ett tempo som är omöjligt, samtidigt som hon imponeras av mitt lugn.

Körde med moderatbilen till Iconhuset för att hämta dottern, hon följer med och kampanjar på Bolmenmarschen för regionen, tillsammans med Ljungbymoderaterna. På plats var Mikael Johansson och Magnus Gunnarsson. Två otroliga goda vänner som gör att kampanjerna är alltid blir roliga! 

I bilen pratade jag telefon med en medborgare som hade synpunkter på Växjöbostäder och våra rutiner. Uppskattar och gillar personer som ringer och säger sitt, så kan jag kommunicera dessa synpunkter till organisationen och så kan vi förbättra vår service!

Kampanjen i Ljungby igen. De som gick på Bolmenmarschen upplevde vår kampanj ”Nu får vi ordning på fredagsmyset” som innebär att vi delar ut chips! Kampanjen var väldigt uppskattad och vi fick möjligheten att träffa många människor, prata med dem och ha en supertrevlig stund tillsammans.

Sista aktiviteten för dagen var att prova och lämna ljudanläggningen till lokalen där kickoff med Moderaterna kommer att vara. Det finns ett mañana också! 

Jag gillar mitt jobb, är pigg och glad att kunna träffa så många människor, umgås med mina kollegor/vänner och att min familj alltid är bakom mig för att stötta och ge mig energi. Det är positivt att vi kan effektivisera vår tid tillsammans!