Nu är vi på väg att lämna Lucas i Alvesta

Nu är vi på väg att lämna Lucas i Alvesta. Från det trygga och underbara Växjö initierar han en resa som kommer att ha en stor betydelse i hans liv, USA kommer att bli det nya landet.

I bilden ser ni när han behövde min hand för att gå framåt, för att ge stabilitet i varje steg han tog. Nu är är det så att all stabilitet och trygghet i denna nya etapp i hans liv, ligger i den kärlek, i de värderingar, uppfostran och utbildning som han har fått från oss, från vår familj. Inte bara från Therese och mig, utan också från de andra generationer som byggt upp vår historia.

Livet är underbart min son, jag och Therese fick också den underbara möjligheten att vara fria, resa, och flytta. Min identitet har aldrig varit nationaliteten, utan den ligger i vem jag är som person. Samma gäller för dig Lucas.

Vi är stolta som föräldrar att kunna ge Lucas en sådan möjlighet, inte alla får sådana chanser, därför är det viktigt att du Lucas njuter av den och gör ditt bästa.

Lucas är en otroligt bra kille, mycket bättre än mig i många avseenden, men det är inte konstigt, varje generation måste vara bättre än den som var tidigare.

Te amo Lucas, lycka till… Nu kan vi titta på bilden igen och vi kan konstatera att nu släpper jag min hand. Nu kan du gå själv. Du är en stark människa som alltid kommer att klara dig oavsett var du bor, så sa mina föräldrar till mig, och så ska det bli för dig!

Good luck, gringo loco!! Te amo!