Två starka listor fastställdes

Igår var en underbar dag. Hundratals moderater från Kronoberg samlades för att välja listan till Riksdag och Region. Två starka listor fastställdes som visar det starka lag som vi har i partiet. Stort grattis till Mikael Johansson, som ska toppa regionlistan och till Oliver Rosengren som toppar riksdagslistan.

För min del fick jag förtroendet att vara med på regionlistan på en valbar plats till regionfullmäktige. Jag tar detta förtroende med ödmjukhet och tacksamhet. Jag ser mig själv som en lagspelare, arbetsam och som alltid ställer upp för att jobba lite extra för Kronobergarnas bästa. En sådan dag som vi hade igår känner jag mig särskilt stolt att vara en del av ett så starkt lag som är redo att driva den bästa politiken för Kronobergarna och för landet!

Jag är glad att kunna vara en del av laget, jag känner mig så engagerad för att jobba för att utveckla Region Kronoberg. Jag ska ge allt för att Micke ska fortsätta som regionstyrelsens ordförande!

Ps. Ett särskilt tack till min familj, som alltid står bakom mig och har förståelse för hur arbetet med politiken ser ut tidsmässigt. Jag älskar er 😊❤️