Växjöborna äger ett av de bästa bostadsbolagen i Sverige

Idag hade jag mitt sista styrelsemöte med Växjöbostäder, det har varit en superfin resa som vi har gjort med mina kollegor från Alliansen och från oppositionen. Tillsammans med våra medarbetare i bolaget har vi lämnat ett välskött bolag, där vi gärna kan jämföra oss med vilket bostadsbolag i allmännyttan som helst och konstatera att vi ligger på topp och att Växjöborna äger ett av de bästa bostadsbolagen i Sverige.

Jag ska inte kommentera politiken i detta inlägg, jag koncentrerar mig på att lyfta fram alla mina kollegor som alltid var engagerade, nyfikna och positiva. Vi hade en bra ton, dialog och samarbete.

Personligen är jag tacksam för det förtroende som mitt parti gav till mig att kunna vara ordförande och driva fram arbetet i bolaget. Tack till alla våra tjänstepersoner, ledningsgruppen och de två VD:ar som var med under resan. Alla ni gjorde att jag alltid kände mig säker på det arbete som bolaget levererade och för att jag alltid fick bra underlag, information och svar på alla mina frågor!

Hur jag har varit som ordförande, kan mina kollegor och medarbetare bedöma. Jag bara säger att jag har trivts, utvecklats och är stolt att ha kunnat jobba och förvalta Växjöbornas tillgångar på bästa möjliga sätt. Faktan är tillgänglig, alla kan se och läsa hur bolaget mår och hur det har utvecklats!