Är jag assimilerad? Det finns tecken

Idag började jag dagen med frukost och Melodikrysset på P4. En riktig bra aktivitet på min favoritplats i Växjö, Mono. En plats som påminner mig om den stil av lokaler som jag gillade när jag var ung i Chile.

P4 plus Melodikrysset är tecken att jag har verkligen hittat mig till rätta i Sverige.

Jag är inte integrerad och är inte heller assimilerad. Sådana grejer har aldrig varit någonting för mig, jag har bara varit jag, Rene. Jag har bra sidor och dåliga sidor, som en vanlig människa. Försöker inte visa mig som duktig, gillar att visa mig som jag är. Därifrån har jag byggt upp förtroende och livet i Sverige, i alla delar av samhället.

Vad kul vi hade igår med Claes & Anna på After Ski. Tack för en otroligt trevlig kväll med så roliga människor!

Nu ska jag sitta ute med Charly och Therese och njuta av solen och en kopp kaffe. Ute på det gröna området utanför Icon och Vida arena. Det roliga finns överallt!