Att leva i gemenskap, vis av erfarenhet

Jag vill inte dö, jag vill leva så mycket som möjligt… Jag sover som max 5 timmar per dag, jag vill vara vaken så mycket det bara går! Gärna vara produktiv, och då menar jag inte bara med jobb, jag menar inom det sociala livet!

Jag minns den dag när jag började i politiken, jag var nästan alltid yngst i salen och såg på alla andra som stora politiker med massor av erfarenhet från den politiska arenan… Jag har alltid haft stort respekt för äldre personer, det är mitt framgångsrecept!

Idag sitter jag på sammanträde och ser på de unga politiker som sitter med i den demokratiska processen. Visst är det kul med nya krafter, idéer, ambitioner och framförallt en drivkraft för att ändra… Jag har lovat mig själv att vara en ung person hela tiden, jag tycker att det är den bästa tiden… Man tror att man fixar allt… En skön känsla!

Så är livet, allt blir snabbare och snabbare, man blir äldre och då måste man förstå att det är bra att ta hand om sitt liv, det är skönt att nya krafter går in och samhället sköter sig av denna kombination… Samhället handlar om framtiden, det handlar om hur vi vill utforma morgondagen, och därför behövs erfarenheter och nya tankar på denna väg!

Jag vill leva, ja… Jag vill vara med, ja… Jag vill utveckla, ja… Allt detta vill jag, men allt i gemenskap med andra, och gärna med nya driftiga människor! Så tänkte säkert några när jag började, därför är det mitt ansvar att fortsätta på samma spår!