Det finns dagar som är tuffare än andra

Det finns dagar som är tuffare än andra. Det finns saknad och jag blir ledsen. Men minnena lever starkare i de stunderna.

Igår skulle min mamma fylla 70 år. Samtidigt förra veckan passerade en månad sedan hon lämnade oss. Igår på fullmäktige, under pausen, ringde min bror och pappa från kyrkogården. Jag kunde vara med dem via FaceTime och då bröt jag ihop som ett barn som behöver sin mamma. Några kollegor såg mig och frågade om jag mådde bra, jag sa ja, det är bara att jag är ledsen.

Jag har alltid har sagt att jag är en stark människa, och igår visade jag vad jag menar. Min styrka har jag alltid byggt upp genom att vara ärlig mot mig själv och mot andra, genom att visa mina känslor öppet, utan att vara rädd.

Många frågade igår om jag ville lämna fullmäktigemötet… Jag svarade alla, ”the show must go on”. Och så gjorde jag, därefter tog jag debatterna i talarstolen, sånt är livet… Livet är underbart mina vänner!

When the night has come

And the land is dark

And the moon is the only light we’ll see

No, I won’t be afraid

Oh, I won’t be afraid

Just as long as you stand, stand by me