Ellinor Jaramillo – Ordförande

Politik är roligt. Utöver politiken sysslar jag i mitt liv med föräldraskap, där jag bland annat är pappa till Ellinor och Lucas. Ellinor har alltid följt med i mitt politiska liv och har varit med på många aktiviteter. Sista året har hon tagit steget att engagera sig i MUF och i MSU Katedralskolan Växjö.

Ellinor är nu vald till ordförande för MSU Katedralskolan. Jag är stolt, självklart. Här nedan kan ni läsa lite mer om Ellinor… den politiska Ellinor! 😍

MSU Katedralskolan Växjö

Hej på er!
Mitt namn är Ellinor Jaramillo och jag är ordförande i MSU (Moderata Skol Ungdom) katedral och går första året på Ekonomiprogrammet.

Min hjärtefråga är tryggheten.
För mig är det oerhört viktigt och en självklarhet att alla ska kunna känna sig trygga alla tidpunkter på dygnet, vart man än är. Jag brinner särskilt för kvinnors trygghet. Det är ett stort problem i vårt samhälle som jag anser bör prioriteras och där mycket kan göras, exempelvis genom att slopa alla straffrabatter, skärpa straffen för alla sexualbrott och mer resurser till våra poliser och kvinnojourerna.