En av mina bästa dagar på länge!

Idag var jag på Förbundsstämma med Moderaterna Kronoberg… Det var mycket bra! Jag hade möjligheten att träffa många kollegor och vänner och det var bara roligt!

Det var en dag med mycket politik, 30 motioner var på dagordningen där många talare gjorde sitt bästa för att argumentera för sin sak, en väldigt hög nivå i debatten och i innehållet! Jag hade några motioner men den som jag gillade mest och som är väldigt speciell för mig är den som har rubriken ”Utöka rätten till föräldrapenning i samband med adoption!”… Jag fick ett riktigt bifall! 🙂 och denna ska skickas vidare till partistämma. Om denna motion ska jag ha ett särskilt inlägg här på min blogg!

En motion som debatterades mycket var angående tiggeri… Stämman bestämde att avslå ett förbud till tiggeri… Bra! Här gjorde jag ett inlägg i debatten som hade som argumentation det som jag tidigare har sagt på min videoblogg.

Anna Tenje blev omvald till förbundsstyrelsens ordförande… Mycket klokt av oss! Anna är så bra! På bilden kan ni se Anna när hon hälsade välkommen på stämman!

En annan person som är bra är Erik Carlhielm… Ni kan följa honom på Twitter här @erikcarlhielm

Svårt att beskriva känslor, men det enda som jag kan säga är att idag var en av mina bästa dagar på länge… Det är så roligt att komma hem med ett leende!