En fin dag med familjen, politiken, prästen och kyrkogården

En fin dag med familjen, politiken, prästen och kyrkogården.

En ceremoni på kyrkogården med prästen Ola Isaksson. En fin stund där psalmer, bön och några fina och reflekterande ord gjorde stunden minnesvärd.

Därefter var det kampanj på Storgatan. Bra dialog med invånare som lyfte fram frågor som ligger inom mina ansvarsområden: kompetensförsörjning, folkhögskola, tillväxt, innovation och EU. En riktigt bra dag med mina kollegor i regionen och kommunen. Trivs oerhört mycket med mina vänner/kollegor!

Familjelivet fortsatte med middag på Signatur. Kvalitet! Aldrig har jag lämnat Signatur utan att tänka på hur nöjd jag blir med deras mat och dryck. En trevlig stund full med samtal och skratt!

Dagen ska jag avsluta med att gå till gymmet för att träna med maskinerna och sen spela fotboll med kompisar! En riktigt bra lördag!