Ett intensivt och glädjerikt verksamhetsår!

Igår hölls årsmöte med Kronobergarnas Musikkår, eller Kronobergarnas Drillcorps som föreningen heter.
För mig var det mitt första årsmöte som ordförande och det blev också mitt sista.

Ibland tar livet nya vändningar och man behöver prioritera, vilket är anledningen till att jag nu tackar för mig och lämnar över ordförandeklubban till Erika Martinsson, det kommer att bli så bra!

Jag är så stolt över det fantastiska år vi haft, och den utvecklingsresa musikkåren gjort. Mängder av spelningar, ny publik, sociala aktiviteter, ökat antal musiker/medlemmar, en stark ekonomi, en stark kommunikation/marknadsföring, ett enormt engagemang från medlemmarna och en förstärkt samverkan med olika samarbetsparter har gjort året till något alldeles extra.

Årsmötet igår hölls i de mysiga lokalerna på Hofs Lifs, som också hade ordnat god mat till oss. Tomas Ekelius, förvaltningschef på kultur- och fritid svingade ordförandeklubban på ett galant sätt och Mats Nässert berättade om musikkårens historia på ett otroligt engagerat sätt med glimten i ögat.

En härlig kväll som gav mig känslan att sluta på topp!