Fantastisk kväll på Bananpiren

Molnig dag. Kl. 12.00 började resan till Göteborg, The Hives, Mando Diao och The sounds var målet. En aktivitet som vi hade önskat oss under en lång tid med Therese!

Allt började i Halmstad på Flygstaden hos vår favorit – fiskbilen! Vilken kvalitet de levererar! Tanken var att vi skulle köpa goda delikatesser och äta på någon trevlig plats i Varberg. Så gjordes. Vi hittade en plats framför havet, det blåste otroligt mycket, men det gäller att gilla läget, det har vi lärt oss denna sommaren!

När vi kom fram till Göteborg och specifikt till Bananpiren var det otroligt lugnt, nästan som om vi var på fel plats! Ingenting indikerade att en otrolig konsert var på gång!! The Sounds med Maja Ivarsson visade att hon är en riktig rockstar. Vilken energi, vilken prestation. Bra show från början till slut!

Mando Diao bjöd på en trevlig och professionell show! Så.

The Hives, mina favoriter! Wow… världsklass levererade de! Jag visade mig och Therese att min kondition är otroligt bra, jag hoppade och dansade hela konserten, den energi som bandet och publiken visade gjorde att de var omöjligt att inte också ge 100%.


Rekommenderar verkligen att se på The Hives, The Sounds och Mando Diao, i den ordningen! Svensk musik när den är som bäst. Imponerande kvalitet som vi kan få av våra band. Kolla bara på kalendern som The Hives har… De reser till så många länder och så många shower som är redan ”sold out”

En bra dag med Therese. Vi har det trevligt och roligt tillsammans. God mat och bra musik, vilken dag! En sån här upplevelse vill jag göra igen, men nästa gång med våra barn, Lucas och Ellinor!