Kräftskiva i en naturpärla i Uppvidinge kommun

I helgen hade vi en fantastisk träff med vänner i en naturpärla i Uppvidinge kommun. Kronoberg levererar så fina bilder och upplevelser i naturen!

Kräftskiva är en speciell aktivitet där glädje, god mat och dans gör att det alltid blir kul. Vi var på en fantastisk sjötomt där jag kunde bada i 17 grader i vattnet. Helt ok, inte så varmt, men tillräckligt för att njuta! Solen visade sig i helgen, så hela upplevelsen var otroligt fin!

Vindkraftparken i Uppvidinge var imponerande, att se dessa rulla på riktigt var trevligt. Det är bra att vi satsar på detta och att vi fortsätter med denna utvecklingen. Att satsa på grön energi är vägen framåt. Bra med mångfald i produktionen och att vi använder alla olika tekniker som finns för att försäkra försörjningen av energi i vårt land. Det handlar om välfärd. Vår industri, vårt näringsliv behöver ha en stabil och långsiktig lösning så att tryggheten i produktionen kan finnas. Fler företag, starka företag, framgånsrika företag skapar jobb, jobb gör att människor kan utvecklas samtidigt som det betalas in skatt i det offentliga för att förstärka välfärden, där vården, skolan och infrastruktur är viktiga delar.

Denna vecka är allt i sin ordning. Full rulle och idag börjar vår turné i Kronoberg där vi kommer att träffa alla Kommunstyrelsernas presidier i länet för att samtala om den regionala utvecklingsstrategin. Tingsryd kommun är först ut, det här blir bra!!