Vad håller de på med!!

Sitter på balkongen och valde att fixa en pisco sour. Läser nyheterna och funderar över några grejer.

Riksdagens före detta vice talman, Sverigedemokraten Björn Söder, anklagar Pride i Stockholm att på något sätt legitimera pedofili. Jag ska inte kommentera hans ord, orkar inte. Tråkigt är att se den tystnad som finns hos några som propagerar så mycket för allas lika rättigheter och vikten av Pride, vikten av att visa sig med bilder och allt, men som tittar åt sidan och inte säger så mycket av rädsla för att ”säga fel grej” till de som hjälper till så att vi har ett underlag för vår regering.

Jag har sagt det tidigare, idioti kan finnas i alla partier på något sätt någon gång, som tur är beter sig dock inte alla representanter för SD så som Björn gör. Jag samarbetar i min roll som ordförande i den regionala utvecklingsnämnden med flera och vet att det är så, jag kan nämna utan problem Robert, Pernilla, Simon och Robin. Bra dialog och stämning med dem.

Det som Björn Söder sa är dock idioti och det är inte värdigt en riksdagsledamot att attackera en rörelse på det sättet utan att ha något underlag för det. Om man gillar eller inte gillar Pride kan varje person bestämma själv, men när någon kommer med sådana attacker måste man sätta stopp!

Horribelt det som hände idag när våldsamma slagsmål bröt ut på en regimtrogen eritreansk festival på Järvafältet i Stockholm. Alla de människor som agerar på detta sätt i vårt land borde straffas så hårt som möjligt! Dessa inhemska konflikter, som justitieministern Gunnar Strömmer kallade det, borde inte accepteras, de ska motarbetas och de som lever på det sättet är inte välkomna till Sverige. Många borde fundera på riktigt att flytta tillbaka och leva det liv som de mest gillar! Våldskultur ska inte accepteras, det ska aldrig tolereras!!

Så, två händelser som är ganska tråkiga och där de olika inblandade borde kritiseras och alla borde markera att det är inte ok, det som de håller på med!

När det gäller mig, tillbaka till min pisco sour: 50ml pisco, 30ml citronjuice, 20ml sockerlag och ”en halv” äggvita. Om du vill kan du toppa med tre droppar angostura bitter.

Ha en trevlig torsdag!

Obs!! Tycker att svaren som Oliver Rosengren ger i Smålandsposten är bra! https://www.smp.se/vaxjo/bjorn-soder-sd-kopplar-pride-till-pedofili-jag-tror-att-folk-ar-medvetna-om-att-han-ganska-ofta-har-otur-nar-han-tanker/