Karl-Oskar upplevde jag på tre olika sätt

Karl-Oskar upplevde jag på tre olika sätt. I fredags gick jag ut med Therese för att äta middag tillsammans på An Viet. En riktigt god middag med otroligt bra smaker! Vi brukar äta lunch där men jag kan säga att äta middag på kvällen hos dem ligger ett steg uppåt!

Innan vår dejt träffade vi vår vän Catharina, och tog en ”pre-fest” genom att dricka och äta tilltugg på ”Smak, urbant bar & kök”. Så trevligt, så lugnt och också med kvalité! Rekommenderar verkligen denna plats!

På lördagmorgonen fortsatte Karl-Oskar tillsammans med mina vänner i Moderaterna. Kampanj på stan och vi konstaterade att pulsen i Växjö var på topp. Mycket folk och stämningen visade att det var stadsfest i Växjö.

Alltid roligt att jobba på gatorna med ministern, Anna Tenje var på plats och tillsammans med gänget kampanjade vi. Popcorn, vatten, kaffe och politiska budskap var på plats för att kunna samtala med Växjöborna. Kul att många vill samtala med oss!

På eftermiddagen var det grill med vänner, Marko och Lalinio firade födelsedag tillsammans. Mycket kött och trevliga drycker, musik och mycket skratt. Därefter gick vi med gänget till bryggan, Växjösjön. Salsa, mycket musik och folk gjorde stunden otroligt rolig. Mycket folk ute, vilken tur vi hade med vädret! Varmt hela dagen inklusive på kvällen!

En grej som jag vill betona lite extra var att det var så många poliser och volontärer som gjorde att trygghetskänslan var stor! Vi måste vara tacksamma för alla som ger av sin tid, engagemang och gör jobbet för att vi andra ska ha så roligt och tryggt som möjligt!!

Nöjd med min helg som slutade med fotboll och kl. 18.30 gick jag på möte med en organisation som jag är med i och där jag bidrar genom att vara ansvarig för vissa delar av verksamheten!