Lucas & jag blev kasspackare på ICA Norremark

Igår hade Lucas och jag ett arbetspass på ICA Norremark för att packa kassor till ICAs kunder… Detta för att Sandsbro AIK skulle få bidrag från dem!

Vi kom 13:30 och vi skulle stanna till 15:00… Vi gick 15:40! Det var så roligt och jag gick in så seriöst i min roll så jag ville inte lämna arbetet!

Lucas hjälpte många, tanken var att vi skulle fråga om de ville hjälp med kassorna, jag frågade ingen, jag bara packade! Jag är en arbetshäst och det enda som jag vill är att göra mitt jobb så effektivt och bra som möjligt! Precis som det offentliga alltid tänker… (NOT!!!!)

Trevliga människor träffade jag, många som jag redan känner. Det roligaste var att träffa personer som jag har inte träffat på länge… Arbetet blev plötsligt en social grej!

Efter igår titulerar jag nu mig själv som den ekologiske förpackningsexperten eftersom många av mina kunder fick med sig perfekt packade kassar samt några helt oanvända kassar med sig hem… Allt handlar om geometri! Så tacksam för mina matematiklärare!

Lucas fick lite dricks också och valde att köpa en LOKA… Vi åkte hem och pratade om vikten att arbeta och att oavsett vad en gör, det viktigaste är alltid göra sitt bästa!

Bonus-track:
En kund kom fram och frågade mig:
”Vad är det roligaste – att bli packad eller att packa kassar?”

En person som kände igen mig, men som jag inte känner, kom fram och frågade om jag jobbade extra. Nej svarade jag, det är samhällstjänst…