Min sista stämma med bostadsrättsföreningen

Igår lämnade jag mitt uppdrag som ordförande i Brf1 Icon. Det är med stor stolthet jag kliver av uppdraget. Dela har jag lärt mig väldigt mycket, dela har jag jobbat med kompetenta kollegor i styrelsen och dela har jag bidragit till ordning och struktur i arbetet.

Trots utmanande tider för bostadsrättsföreningar i hela landet har vi en otroligt stabil och välmående förening som står väl rustad inför framtiden. Vi har koll på ekonomin och säkrar föreningens tillgångar på ett bra sätt.

Jag avslutade mötet med budskapet att vi har alla gjort investeringar när vi köpt en bostad, investeringar som vi ska förvalta och vara rädda om. Det är tillsammans och med gott samarbete med övriga aktörer omkring oss som vi kan säkra föreningens värde och goda rykte.

Tack till medlemmarna för förtroendet och tack till kollegorna för gott samarbete!