Sol, regn och hagel

Idag var jag på plats för kampanjarbete med mina partikollegor i Moderaterna. Tillsammans med Sofia Stynsberg, Karl-Erik Rosén och Katarina Brännström stod vi i fredagsrusningen utanför Ica i Rottne. Det var en trevlig eftermiddag där vi fick möjlighet att prata politik med förbipasserande, men även uppdatera lite om det privata med bekanta som passerade förbi. En del undrade över hur vi orkar ta oss ut och kampanja, men för oss är det bara roligt. Inte ens det ombytliga vädret kunde stoppa oss, ibland stod vi ute när solen sken, sedan fick vi gå in när hagelstormar tog över eller när regnskurarna blötte ner oss. Istället för att ge upp försökte vi hitta lösningar på hur vi kunde fortsätta istället och göra det bästa av situationen. Jag antar att en måste vara ett politiskt djur för att orka och tycka det är roligt.

Vi står inför en upprustning av Rottne centrum, det är beslutat och arbete pågår för att planera hur det kommer att bli. Det finns ännu möjlighet för invånarna att ha synpunkter och önskemål och det är bara att kontaka Tekniska förvaltningen direkt eller någon av oss politiker i nämnden.

Det var roligt att dela utrymmet med Majblommesäljande barn som livade upp stämningen, och jag tror de tyckte det var roligt att vi var där. Inte minst för alla ballonger och godis som vi delade med oss av…

Foto: Sofia Stynsberg