Sommar är sommar i alla lägen

Jag har varit ganska borta från sociala medier. Tog semester och har försökt att inte bry mig om något annat än mig och min familj. Roliga aktiviteter, fester och utflykter har varit på agendan, men annars ganska lugnt.

Solen har inte varit så närvarande som man kanske alltid önskat sig under sommaren, men det är absolut inte någon begränsning. Och det handlar inte om kläder och alla sådana grejer som alltid sätter värde på saker… Det är attityden som gör skillnad.

Denna sommaren har jag varit rolig, tråkig, glad, ledsen och säkert har många andra känslor kommit fram. Inte konstigt, så är det med livet, det gör att att saker och ting kan ha sitt sammanhang och en relation till något, ett varför eller därför.

I bilden syns min attityd. Det regnar där ute men jag vill sitta vid frukostbordet och ha en sommarkänsla med rätt outfit och goda ägg med avokado, chili, persilja och lime. Sommar är sommar, i alla lägen.